Wednesday, May 10, 2006

REVIDERT FORSLAG (nr2) TIL TEKST FOR MANIFEST / LØPESEDDEL...

" OFFERLAMMENE

Offerlammene er en gruppe studenter ved religionsvitenskap som arrangerer månedlige seminar med 'offer' som tema. Offer er mer enn fortidens blodige slakt av okser til sultne guder. Det er en praksis, en diskurs og et potent symbolparadigme som lever videre den dag idag og som påvirker menneskers liv uansett kultur og samfunnsordning.

Offer-seminarene skjer på Sydneshaugen skole, ved HF, og alle er velkomne. Uansett om du kommer fra religionsvitenskap, utenfor HF eller utenfor universitetet, er du hjertelig velkommen. Vi søker å forstå offer ved å utforske, teoretisere og ikke minst diskutere forskjellige eksempler på offer gjennom historien og nåtiden. Dette er ikke en eksklusiv gruppe, og stadig flere blir med.

Offeret er ideenes distinktive, krevende tilstedevære i den fysiske verden. Det kan derfor ikke ignoreres av noen som ønsker å forstå eller si noe om kultur, religion, politikk eller kunst. Du er herved invitert!

med vennlig hilsen
Offerlammene
http://offerlammene.blogspot.com/ "

- - - KRITISER!

6 Comments:

At 12:34 AM, Blogger Zzz said...

Mitt forslag til revidert manifest:

" OFFERLAMMENE

Offerlammene er en gruppe studenter ved religionsvitenskap som arrangerer jevnlige seminar med 'offer' som tema. Offer er mer enn fortidens blodige slakt av okser til sultne guder. Det er en praksis, en diskurs og et potent symbol-paradigme som lever videre den dag idag og som påvirker menneskers liv uansett kultur og samfunnsordning.

Offer-seminarene skjer på Sydeneshaugen skole, ved HF, og alle er velkomne. Uansett om du kommer fra religionsvitenskap, utenfor HF og eller utenfor universitetet, er du hjertelig velkommen. Vi søker å forstå offer ved å utforske, teoretisere og ikke minst diskutere forskjellige eksempler på offer gjennom historien og nåtiden. Dette er ikke en eksklusiv gruppe, og stadig flere blir med.

Offeret er ideenes distinktive, krevende tilstedevære i den fysiske verden. Det kan derfor ikke ignoreres av noen som ønsker å forstå eller si noe om kutlur, religion, politikk eller kunst. Du er herved invitert!

med vennlig hilsen
Offerlammene
http://offerlammene.blogspot.com/ "

 
At 2:00 AM, Blogger Janemil said...

Flott! Noen andre som har en kommentar? Jeg ser for meg at disse kan vi levere ut i høst, henge opp, sende rundt på mail... Go off with a bang, når vi starter opp igjen.

mvh
Janemil

 
At 4:05 AM, Blogger Knut Melvær said...

For å være pirkete:

"kultur" og ikke "kutlur"

symbolparadigme, og ikke symbol-paradigme (tror jeg)

"Sydneshaugen" og ikke "Sydeneshaugen".

"Uansett om du kommer fra religionsvitenskap, utenfor HF og eller utenfor universitetet, er du hjertelig velkommen."

ville jeg omformulert slik:

"Du er hjertelig velkommen, uansett om du kommer fra religionsvitenskapen, utenfor HF og eller utenfor universitetet."

Ellers ser innholdet kjempe bra ut! Hadde det vært en ide å la en som ikke vet hvem offerlammene er, lest det og kommet med kommentarer?

 
At 4:36 AM, Blogger Knut Melvær said...

"Testet" det på en kamerat som ikke hadde nevneverdig kjennskap til Offerlammene, kommentarene var følgende:

hva vil jevnlig si? hvor ofte? om kvelden?
har dere støtte fra universitetet?
har dere gjesteforelesere?

- Dersom dette er en løpeseddel, så er kanskje den type informasjon grei, men er man først interessert, så er det jo bare til å oppsøke bloggen. Ellers avsluttet han med kommentaren "Kanskje jeg kommer en gang"... :)

 
At 5:42 AM, Blogger Lars said...

Vi kommer til å bli bombardert av gale sektledere som skal vise oss veien til nærmeste ufo for deilig hjernevask og hyggelig bortføring med påfølgende ofring.

 
At 2:02 PM, Blogger Zzz said...

Herlig. Jeg gleder meg.

 

Post a Comment

<< Home