Wednesday, April 05, 2006

OPPSUMERING AV OFFER (1)

Det ble holdt offer-seminar onsdag 5. april, og det var ikke uventet vellykket og veldig berikende. Utrolig mange gode tilbakemeldinger. Spesiell takk til Knut, Lars og Bull . Knut holdt et vågalt foredrag om Levenson og sublimering av offer. Lars gjenfortalte og viste frem bilder fra et samaritansk offer. Bull gav oss innsikt i hermetisk religion og offer.

Lars

Lars forteller om Samaritansk offer

Janemil

Janemil forteller om mulige kognitivistiske konseptualiseringer av "offer".

Christian

Bull forteller om Hermetisk offer

Det kom også mange tilhørere (i tillegg til foredragsholdere og offerlam Suzanne, Sverre, David og undertegnede); takk også til dere. Utrolig flott at alle involverte seg i diskusjonene. Jeg håper vi kan gjenta suksessen om kort tid. Det virket som nyankomne var interesserte i tematikken, og denne spesielle måten å gjøre det på. Vi skal i fremtiden sette av mer tid til diskusjon.

Suzanne foreslo til et fremtidig seminar Offer & Kjønn, og det mener jeg er en veldig god ide. Derfor vil jeg benytte anledningen til å utfordre nye og gamle offerlam til å presentere artikler, ideer eller forslag til foredragsholdere. Jeg kommer tilbake med datoer og forslag til artikler.

I mellomtiden: stay tuned for more happy days!

mvh
Offerlam Janemil

0 Comments:

Post a Comment

<< Home